De 5 leukste manieren om je zwangerschap bekend te maken!

Je hebt een positieve zwangerschapstest in handen, of misschien wel meer dan een omdat je het toch echt zeker wilde weten, gefeliciteerd! Wellicht houden jij en je partner het eerst nog even geheim, maar het moment dat je het blijde nieuws wilt delen zal niet lang meer duren. Hoe kun je je zwangerschap op een leuke manier bekend maken? Er zijn tig verschillende manieren om dit te doen, maar ik deel de 5 leukste manieren met je:

1. Cadeautje

Koop een leuke cadeauverpakking, bijvoorbeeld een doosje met een grote strik, waarin je kleine cadeautjes stopt die hinten naar het feit dat jullie zwanger zijn. Denk bijvoorbeeld aan baby sokjes, een romper of een speen. Hierbij kan een foto van de echo natuurlijk niet missen! Ook bestaan er onwijs leuke boeken om aan aanstaande opa’s en oma’s te geven. Of deze site heeft leuke bedrukte rompers met teksten om opa’s en oma’s en ooms en tantes te verrassen.

2. Zeg het met een kaart

Er zijn onwijs leuke kaarten beschikbaar met een verborgen boodschap om jullie zwangerschap bekend te maken. Bijvoorbeeld op Etsy heb je een hoop keuze uit leuke kaartjes. Dit zal het leukste kaartje met het leukste bericht zijn dat ze ooit hebben ontvangen!

3. Bak een taart (of ander lekkers)

Bak een overheerlijke taart of verzamel ander lekkers in een grote taart doos. Plak een boodschap bovenin de taart doos “Eet maar snel op! Mama wil niet de enige zijn met een dikke buik…”. Er zijn ook hele leuke creatieve manieren om muisjes te gebruiken op bijvoorbeeld stroopwafels, tompoucen of andere zoetigheid.

4. Maak een originele foto

Kies een leuke setting die bij jullie past, bijvoorbeeld: jullie paar schoenen met een klein extra paar babyschoentjes erbij, een foto aan de waslijn met een baby romper, een foto van jullie twee samen met de echo foto. Als er al een broertje of zusje is of juist een leuk huisdier kun je die ook op een creatieve manier fotograferen. Je kunt de foto vervolgens in een leuk fotolijstje cadeau geven en natuurlijk ook delen via social media!

5. (Vakantie)video

Maak een vakantie video met leuke muziek en hint tussendoor een aantal keer met de zwangerschap: bijvoorbeeld shots van baby kleertjes, de zwangerschapstest en de echo foto op het laatst om de verrassing compleet te maken! Als je van films houd zou je ook een thema filmpje kunnen maken in dit genre. Het stel in het filmpje hier onder heeft dat bijvoorbeeld super leuk gedaan! Klik hier om de video te zien.

Hopelijk hebben we je een aantal leuke ideeën gegeven. Wil je nog meer inspiratie opdoen? Kijk dan op onze Pinterest pagina.

We zouden het erg leuk vinden om te horen hoe jij jouw zwangerschap bekend hebt gemaakt. Laat het ons weten in de reacties!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *