#75MOM Challenge | Mijn doelen

Redenen waarom je de 75MOM Challenge kunt volgen zijn zo persoonlijk en uiteenlopend. Ik neem je in deze blog graag mee in de redenen waarom ik hiermee ben begonnen, welke doelen ik graag wil bereiken en waarom ik het zo belangrijk vind om deze challenge met jullie te delen en hopelijk meer mama’s te inspireren om mee te doen.

MIJN WAAROM
Mijn waarom is voor mij tweeledig; een fysieke en mentale drijfveer. Fysiek gezien wil ik graag wat kilo’s kwijt en mij weer energieker voelen. De periode dat ik veel hardliep was heerlijk; ik zat heerlijk in mijn vel en ik verlang weer onwijs terug naar dat gevoel. Ik ben tijdens de zwangerschap van Chase 18 kilo aangekomen, daarvan zijn er 10 als sneeuw voor de zon verdwenen, maar die overige 9… die zitten er nog aan. Volgens mij zitten ze heerlijk zo op mijn heupen te plakken. Zij zijn er gelukkiger mee dan ik; ik wil er graag vanaf. 

Mentaal gezien wil ik ook graag verbeteren; een sterke mindset maakt je zelfverzekerd en het brengt rust in je hoofd. Het is momenteel een pittige periode die wij als gezin doormaken; Chase is een onrustige baby en de dagen zijn lang en gevuld met de zorg voor hem en Zoey niet te vergeten. De dagen vliegen voorbij en er blijft weinig tijd over voor mama zelf. Op sommige dagen hangt er een donkere donderwolk boven mijn hoofd en ben mij ervan bewust dat ik hier iets aan moet doen. Sinds de geboorte van Chase kan ik op één vinger tellen hoeveel momenten ik voor mijzelf heb genomen voor wat me-time. Deze challenge dwingt mij om op dagelijkse basis deze momenten in te lassen; zowel in de vorm van een work-out als door te lezen en stil te staan bij mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Want het is o zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.

Hieraan wil ik graag nog een laatste waarom toevoegen: omdat ik graag aan mijzelf wil bewijzen that I still got it! I can do this.

MIJN DOELEN
Ik hou mijn doelen bij op de 75MOM Challenge Tracker en heb deze vier doelen voor mijzelf opgeschreven:

1. Gewicht verliezen – het zou mooi zijn als die 9 kilo nog verdwijnen, maar belangrijker vind ik:
2. Strakker in mijn vel zitten – gespierd hoeft het niet te zijn.
3. Een energieker en blijer gevoel hebben
4. Zelftrots door het volbrengen van de gehele Challenge! #bucketlistdingetje 

WAAROM DEEL IK DIT
Zoals ik eerder ook al schreef; het is onwijs belangrijk om voor jezelf te zorgen. Ze zeggen wel eens, dat je als mama jezelf op één moet zetten om een goede mama voor je kindjes te kunnen zijn. Heel cliché, maar dat geloof ik in. Als je zelf lekker in je vel zit kun je zoveel meer aan. Ik hoor en zie dit ook onwijs veel om me heen; mama’s die alles geven voor hun kindjes maar zichzelf hierbij vergeten en wegcijferen. Via deze challenge wil ik je oproepen om hier verandering in te brengen. Investeer de komende 75 dagen om te transformeren en groeien om de beste versie van jezelf te worden. Want dat verdien jij! Minstens net zoveel als ik dat verdien.

De #75MOM Challenge is een pittige challenge en het vraagt flink wat doorzettingsvermogen, maar hoe tof is het als je dit volbrengt, je doelen behaalt en de beste versie van jezelf bent! Hoe trots zal je dan zijn op jezelf? I know I will be!

Wil je alles lezen over de challenge om jouw persoonlijke doel vast te stellen? Bekijk dan hier alles over de 75MOM Challenge.

XOXO Mandy

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *